onsdag 31. desember 2008

Her tar vi nyttårsaften med knusende ro.

Blogglisten

Nå har "girlsen" vært ute i nesten hele dag. Men nå er det slutt. I kveld får de være inne. Lillegrå får finne seg i å gå på do på kassen resten av kvelden og natten. Det er ingen sted for puser å være ute nå.

Ellers har Vilja bevist at hun er en jeger. Den stakkars Rødstrupen som pleier å hoppe rundt på verandaen her, er nå i himmelen for å si det sånn. Huff og huff. Kunne nesten ønske det var en måte jeg kunne stoppe dem i denne jakten.

032 Lillegrå

032 Vilja

Godt nyttår til alle sammen!!

4 kommentarer:

amo sa...

Så fint å se at pusene har gått seg til. Vet at pusen vår ikke liker alle smellene. Hun gikk ut en tur i 20-tida, men da hun ikke kom inn igjen gikk jeg ut for å rope på henne. Hun svarer meg alltid, og mjauet veldig mens hun kom nedover lia i den lille åsen her. Nå ligger hun i sofaen ved siden av meg. Godt nytt år til begge pusene!

Charlotte sa...

Staaakars! Godt du gikk å hentet henne. Godt nyttår til dere også.

Ninni sa...

Godt nytt år til de søte pusekattene :)

Som ikke er SÅ søte når de kommer drassende med dyr de har drept. Min verste opplevelse i så måte var en mus som Katinkapus hadde lekt seg med og halveis lammet. Musen slepte seg sakte avgårde på forbena med bakkroppen hengende etter. Grusomt. Helt forferdelig å se. Jeg kunne ikke annet enn å drepe den lille musen, noe annet ville vært hjertrått dyreplageri. Jeg la en planke over den og kylte en diger stein med all den kraften jeg kunne - og traff blink. Deretter løp jeg gråtende ut og inn og måtte til slutt ringe pappan min for å få trøst. Kan ikke si Katinka hadde noe høy stjerne hos meg resten av dagen selv om jeg visste at hun bare fulgte sine naturlige instinkter. Det tar på å ha dyr!

swimzy sa...

Åhhh så nydelige bilder:-D