tirsdag 6. april 2010

Katta til nabo`n

Blogglisten
Da Lillegrå levde, hadde hun en stripete venn. Hvis hun trodde vi ikke var hjemme, kunne hun godt finne på å ta han med inn til og med. Men med en gang han så oss, så stakk han av.
Men nå er han tilbake. Han har gått rundt huset her og skreket litt. Kanskje han leter etter henne?

Georg har jo ikke møtt så mange andre katter enda, trodde jeg i alle fall. Og jeg gruet meg til slossingen skulle begynne.
Så her en dag i påsken, skulle jeg slippe Georg ut. Og før jeg så hva som skjedde, så sto den stripete katten (Jeg kaller han Bjarne) og Georg face-to-face på verandaen. -NÅ smeller det tenkte jeg.

Men neeeida. Georg og Bjarne bare hilste på hverandre som gamle venner. En snus og en slikk og Georg satt seg pent ned å ventet mens Bjarne spankulerte inn på kjøkkenet og spiste opp all maten. Etterpå gikk han ut igjen og bare la seg demonstrativt på verandaen.
Legg merke til at det er sol.. den eneste soldagen vi hadde i påsken. Og Bjarne nyter den i fulle trekk. Kun avbrutt av små turer inn på kjøkkenet for å spise.
Helt ærlig prøvde jeg å være litt streng å si at "hallo" du bor faktisk ikke her.. Men det er jo ikke så lett da. Se så herlig han er!
Men han er veldig sky, så hvis jeg prøver å nærme meg, så stikker han bare ut igjen.

Han kan skimtes der ute på verandaen, mens Georg sitter ved døren og lurer på hvorfor jeg måtte være SÅÅÅ slem.

Men som sagt så er Gubben fremdeles i sorg over Lillegrå, og vil ikke høre snakk om å ha noe ny tredje katt i hus.

Vilja holder på å jobbe seg inn i hans hjerte, noe som er en lang vei og gå, men hun har større sjangse enn Georg. Georg er min gullgutt, og det tror jeg ikke Gubben liker. Han kaller han bare for Terroristen. Staaakars.

Georg kan jo ikke noe for at han er hypersosial og må ligge midt oppå oss hele tiden?

Men så plutselig begynte det å hagle ute, og DA ville Bjarne i alle fall inn. Staaakars. Men jeg kan jo ikke venne han til det. Han har jo et annet hjem. Tror jeg vet hvem det er. Jeg får ta en prat med dem og høre om Bjarne er deres, så jeg ikke gjør noe galt.Men seeee på det fjeset da! Godt jeg ikke bor alene. Da tror jeg at jeg hadde tatt inn hver eneste katt som spankulerte forbi.

3 kommentarer:

Karl Halvorsen sa...

Morsomt innlegg som godt kunne ha vært kommentert enda grundigere fra min side. Mye moro med dyrene. Jeg må beklage at ikke en alt for lang avhandling kommer her fra meg, du er kanskje glad for det, men kroppen forteller at det er tid for litt søvn. Klokka også. I morgen står mye på programmet som jeg må bøye meg for. :)

Stikker innom jeg når klokka ikke er kommet så langt på dagen, eller natten, eller kommet lengre. Er ikke riktig sikker på hva jeg skal velge jeg, så velg du. :)

En stor trønderklem fra Trondheim og takk for serveringen. Mjau, jeg mener God natt og en fin ny dag i morgen!

Ninni sa...

Jeg bare elsker katteinnleggene dine :) De er så fulle av godhet. Jeg tror Bjarne har lyst til å flytte til dere jeg, det er sikkert mye hyggeligere der med både lekekamerater og mat lett tilgjengelig. Katter vet hvor det er hjertevarme. Og sol til og med! Det lille kattefjeset utefor døren var heeelt uimotståelig i haglværet. Du led nok litt der på den andre tørre siden av døren

Anonym sa...

Så søøøt historie! :)

hilsen tilfeldig leser ;)