søndag 26. oktober 2008

En liten update

Blogglisten
Ja i dag har vi prøvd å gi dem noe godt mens vi holder dem på avstand. Lillegrå blir egentlig bare litt sur, og går. Gidder ikke være der med den tenåringen som er så tøff i tryne. Vilja knurrer og hyler og tror hun er veldig kul. Lillegrå bare freser til henne og smyger seg langs gulvet ( Vilja holder vi ) og går inn på rommet til Vilja og Camilla for å sjekke litt rundt. Ogdet må hun jo få lov til.
Har klippet tuppene forsiktig av klørne på begge to etter råd fra en dame som er leder for en katterforening her. Så blir det ikke SÅ mye blod, som hun sa. De behøver jo ikke å skade hverandre mere enn nødvendig.
Synes det virket litt skummelt egentlig. Har aldri gjort det siden alle katter jeg har hatt, har alltid gått ute også.
Men prøvde først med Lillegrå. Hver klo var gjennomsiktig og fin, så da snippet jeg av den skarpeste tuppen. Ikke noe problem.
Vilja var ikke akkurat like villig. Men det gikk fint.

Jeg har ikke sluppet dem begge to sammen enda. Orker ikke sånn slosskamp enda.
Og dessuten skal jo Vilja steriliseres og alt på tirsdag. Så jeg lar henne ha det rolig en stund etter det også. Så får vi heller la dem ryke litt i tottene på hverandre når Vilja er frisk igjen.

Imens tar vi korte seanser med at de ser hverandre.
Lillegrå er litt sur. Hun vil være mest ute, og når hun er inne, vil hun helst ligge nede.
Jeg løper rundt for å gi henne ekstra mye kos da. Så nå "himler" hun nesten med øynene hver gang hun ser meg. Ha-ha!!

I morgen må vi på jobb. Så da får Vilja være inne på rommet til Camilla. Litt trist. Men hun har i alle fall et akvarie å titte på. ( Med tett lokk, så hun kan ikke dette nedi. )
Noen ganger er det vanskelig å se henne, der hun ligger på sengen midt blandt 12-20 bamser og kosedyr.

1 kommentar:

amo sa...

Håper det går seg til etter hvert. Vår pus likte heller ikke å ha noen ny katt i huset, men det var jo bare midlertidig. Etter at dere var her, har vi hatt enda en katt i pensjon. Var en nabo som hadde reist på ferie i 2 uker og fått noen småjenter til å mate katten. Vi fikk greie på av noen andre barn at den var innestengt i garasjen. De hadde brukt vanlig sand i kassa og den var ikke skiftet ut - det luktet fryktelig der. Vi snakket med foreldrene til disse jentene, og det viste seg at katten ikke hadde vært innestengt hele tiden. Så det var ikke så ille som vi først trodde. Men vi synes så synd på den at vi tok den inn til oss et par dager. Stakkars pusen vår var ikke særlig glad for enda et nytt besøk.