mandag 10. november 2008

Hvorfor i huleste er alle nede?????

Blogglisten

Ærlig talt. Her går man igjennom vasking av ekskrementer på den hvite tapeten og alle ledningene til PCèn.
Her bruker man milioner hos dyrlegen for å sprette dem opp og ta i fra dem all rett til reproduksjon. Her smeller vi i dem chipper i nakken, og vaksiner med nåler på flere meter.
Her gir man dem tross alt muligheten til et hjem med rom for kultur og musikk, lærdom og inspill om bilkjøring med plastbiler på håndmalte gulv av en 3 åring. 

Her gir man dem mat. I form av våtfor en sjelden gang, da man er redd for fedme og diabetes, ( og en dårlig skjult skrekk for at de skal bli for tunge for trappen i dette dårlige huset fra 50`tallet. ) ellers tørrfor til uendelig høye priser og ellers høye gourmeklasser.

Her gir man dem saueskinn, rått revet av et stakkars lam som nå sikkert fryser noe innmari ( Eller kjøpt på Kid ), man gir dem fyr på peisen, for at de skal kunne varme sin vakre pels. Her gir man dem rosa pute til å sove på, koster sikker tusenvis på PriceClub!!
Her gir man dem tid for rekreasjon, i stue, bad, soverom, overalt. Ubegrenselige mengder av muligheter for kos og stell.  -Feliway har vi også fått her i stua.. Men jeg og min mann er ganske rolige blitt, så det er sikkert godt for resten av familien.

Men hvor er dyra? NEDE.. Nede i kjelleren.

002 003
Her er Vilja, under klesskurvene på klesrommet i kjelleren. Jeg mistenker varmekablene for å ha noe av skylden. En sølvpote.....
004 005
Lillegrå er taus, når jeg prøver å konfrontere henne med dette. Hva? Skjønner ikke hva du mener. Jeg er jo oppe en tur nå?

Ellers så haglet det så hardt i natt, at Lillegrå kom inn på soverommet våres, kikket på oss med et blikk som sa: "Ja har dere tenkt å gjøre noe med dette bråket eller?" Når hun så at vi ingenting kunne gjøre, så snudde hun å tuslet ut igjen.

Vel, i skrivende stund, har Vilja innvilget oss med et lite besøk i andreetage. Vi er takknemlige. :-)

3 kommentarer:

Kaisa sa...

Haha, varmekabler er årsaken til dårlig sosialisering hos puser på vinteren. Vi ser vår katt nesten bare når vi er på do nå om dagen, for på badet er det varmt i gulvet.

Charlotte sa...

Ja Lillegrå har okkupert badematten foran vasken på do her også.. praktisk..

swimzy sa...

hehe...ja, de kattene virkelig elsker varme og varmekabler....vi har dessverre ikke varmekabler i dette huset vi bor i nå, men når jeg bodde i leilighet før jeg flyttet sammen med samboern min, så hadde jeg varmekabler over hele leiligheta, bortsett fra soverommet å gangen, å kattene bare elsket å ligge på gulvet!! ;-)
Skal bli spennendes å se om feliway kommer til å fungere....jeg skal selv prøve ut det på ene pusen min som er litt engstelig av seg....