onsdag 5. november 2008

Kampen fortsetter

Blogglisten

Ja Vilja er tøff i trynet. Nå lar Lillegrå henne være i samme rom da. Uten kamp. Men Vilja vil absolutt heeeelt bort til henne. Og det, det liker ikke Lillegrå. Men det holder heldigvis med et fres, så legger Vilja seg flat og snur. Men så går det bare noen sekunder, så er hun på`n igjen.. Freset som kom rakk jeg ikke å få foreviget.

true

Etter litt kjeft, legger Vilja seg trygt under bordet. God hun har vett i alle fall. Men det er tydelig at hun søker kontakt. Ellers så ligger Vilja bare å sover på puten sin på rommet hele dagen. Men når klokken blir sånn mot 22.. DA våkner hun og raser rundt i stua, jager Lillegutts lekebiler og spiller hockey med div kindereggdeler hun finner under sofaen.. hmmmm.. noen som ikke er like flinke til å støvsuge alltid..

2 kommentarer:

Tyta sa...

Stor fremgang da :-) De er i samme rom, UTEN at du behøver vaske etterpå, eller at dene ene må være i bur eller på fang.

Det er tydelig at katter er nattdyr, ja. I natt så gaulet KB utenfor 03.30. Jeg slapp han da inn. Og da jeg la meg igjen, så sa samboer: Skulle du ikke på jobb i dag? Hehehe! Vi blir litt tussete begge to..... LITT tidlig å dra på jobb da.

Lykke til videre. Gleder meg til å lese og se mer i morgen.

Ninni sa...

Hurra! Dette går tydelig fremover! Dere er kjempeflinke :) Det er moro å følge bloggen din, du skriver så levende.